ПРОИЗВОДИ НОВИТЕТИ ROLAND TEAM SERBIA НАШИТЕ ПРОДАВАЧИ КОНТАКТ
               
Untitled Document
 
Home За нас
                 
       
   ROLAND AXIAL     V - Drums лекции    ROLAND & iTUNES    ROLAND CONTENT     Новитети

Билиотека на најнови звуци на Roland сајзери правени од страна на врвни уметници. Целосно бесплатно.

 

Повеќе од 50 бесплатни видео-лекции! Учете од дома со нашите професионалци!

 

iOS апликации ѕа инструменти кои го поддржуваат Roland Wireless Connect!

 

Голем избор на матрици за вашиот Roland аранжер или модул!

 

Најново од нашата понуда!

 
 
               
Корисни линкови   Подршка   ROLAND ARTISTS   За нас  
Roland.com   Упатства за употреба   Запознајте ги нашите корисници   Roland  
BossUS.com   Техничка поддршка       Roland Team Srbija  
Cakewalk.com   Застапник & Дистрибутер       Facebook  
RolandSystemsGroup.com   Контакт       YouTube  
Rolandplanet.rs              

2013. Roland Team Serbia. Designed by MusicAP